Sâmbătă, 20.10.2018, 07:04
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Căutare
Calendar
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Centru de pregătire şi examinare Cambridge

Procedură înscriere prin școală

Elevii care doresc să se înscrie la un examen Cambridge trebuie să lectureze și să completeze documentul Termeni și condiții care poate fi descărcat de aici sau poate fi primit de la profesorul de limbă engleză al clasei.

Sesiunea – se va menționa sesiunea de examen pentru care elevul optează – ex: PET, mai 2014 Nume – numele complet al elevului, care va apărea pe certificatul eliberat în urma susținerii examenului

Semnătura

  • Semnătura elevului, în cazul în care elevul are 18 ani la data înscrierii
  • Semnătura unui părinte / tutore legal, în cazul unui elev care, la data înscrierii, nu are 18 ani

Data – se menționează ziua în care se face înscrierea

Pe lângă formularul menționat mai sus, este nevoie de următoarele date:

  • data de naștere a candidatului
  • un număr de telefon la care candidatul să poată fi contactat pentru eventuale informații
  • o adresă de mail unde candidatului să îi fie trimise informații privind examenul

Formularul completat, datele suplimentare menționate mai sus și taxa de examen corespunzătoare vor fi preluate de către profesorul de la clasă.

Un tabel centralizat cu toate datele elevilor candidați, formularele de înscriere și taxele de examen vor ajunge la sediul British Council Iași, iar elevii vor primi un email de confirmare a încheierii înscrierii prin școală din partea coordonatorului Centrului de pregătire Cambridge, prof. Anda Boțoiu – andais30@yahoo.com.

Conform informațiilor din documentul Termeni și condiții, British Council va trimite candidatilor informatii ce cuprind locatia unde urmeaza a se sustine examenul, data si programul examenului cat mai devreme posibil. Este responsabilitatea dumneavoastra sa contactati British Council Iasi, telefon 0232-316 159, in cazul in care nu ati primit aceste informatii cu cel putin 7 zile inainte inceperii perioadei permise pentru Speaking.